BrainBox - Să învățăm Engleză

BrainBox BrainBox
Cod SKU: hMRgF
In Stock

 • 69,00 Lei


 • TRANSPORT GRATUIT (comenzi peste 800 lei)
 • Drept retur: 30 zile
 • Suport telefonic: 0746.135.747
Opinia Clientilor:

BrainBox - Să învățăm Engleză

Cum se joaca BrainBox:

Obiectivul jocului: Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute.

Pentru 2 sau mai multi jucatori:

1. Alege un nivel de dificultate potrivit pentru fiecare jucator. Primele patru intrebari (pentru nivelul 1) nu presupun cunostinte de limba engleza si folosesc doar cuvintele in engleza care apar pe cartonas. Jucatorii pot alege daca raspunsul la intrebare va fi dat in engleza sau in romana. Urmatoarele patru intrebari (pentru nivelul 2) sunt scrise in engleza iar raspunsul trebuie formulat tot in engleza

2. Daca esti cel mai tanar jucator, tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si informatiile de pe fata cartonasului pana cand se scurge nisipul din clepsidra (10 secunde).

3. Apoi dai cartonasul unui alt jucator si dai cu zarul. Vei raspunde la intrebarea cu numarul indicat de zar de la nivelul ales anterior. (Ex: daca dai cu zarul un doi, atunci vei raspunde la intrebarea cu numarul doi, de la nivelul 1 sau de la nivelul 2 - in functie de ce ai ales la inceputul jocului).

4. Celalalt jucator iti citeste intrebarea si apoi verificati impreuna daca raspunsul tau este corect, intorcand cartonasul.

5. Daca ai raspuns corect, pastrezi cartonasul. Daca ai gresit, pui cartonasul inapoi in cutie si urmatorul jucator trage un cartonas.

6. Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa zece minute.

Contine: 71 cartonase, 1 cartonas cu reguli, 1 clepsidra, 1 zar.

Pentru 1 jucator:

1. Alege un nivel de dificultate (nivelul 1 sau nivelul 2).

2. Uita-te la cartonas timp de zece secunde.

3. Apoi intoarce cartonasul si raspunde la primele patru intrebari (daca ai ales nivelul 1) sau la toate intrebarile (daca ai ales nivelul 2). Foloseste un creion si o hartie pentru a nota raspunsurile.

4. Pastreaza cartonasul daca ai raspuns corect la toate intrebarile. Daca ai raspunsuri gresite, pune cartonasul inapoi in cutia jocului. Vezi cate cartonase ai reusit sa strangi dupa cinci sau zece minute.

Contine: 70 cartonase, 1 cartonas cu reguli, 1 clepsidra, 1 zar.

 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%
 • 0%

Recenzii pentru BrainBox - Sa Invatam Engleza

Recenzii totale (0)
click aici pentru a adăuga recenzie pentru acest produs.


Produse asemănătoare

BrainBox - Descopera Romania
BrainBox - Istoria Lumii

BrainBox - Istoria Lumii

A..

69,00 Lei