Bonikka Papusa Cat Bellamy

Tikiri Tikiri
Cod SKU: Bonikka7456
În Stoc

  • 146,00 Lei


  • TRANSPORT GRATUIT (comenzi peste 800 lei)
  • Drept retur: 30 zile
  • Suport telefonic: 0746.135.747
Opinia Clientilor:

Bonikka Papusa Cat Bellamy

Papusa Bellamy este un companion ideal inca din prima zi de viata. Confectionata manual din bumbac natural si in, ideala pentru jocurile de rol si dezvoltare emotionala.

Varsta recomandata : 0+
Dimensiune: 40 cm
Materiale: Bumbac natural, in,  fara arome sau miros.

Conceptul pentru Bonikka a aparut in 1895 dupa o intamplare foarte semnificativa. Strabunicul lui Mano Sheriff a oferit fiicei lui, bunicii lui Mano, o papusa de portelan cand aceasta a plecat pentru a-si intemeia propria familie. Mano a primit aceeasi papusa cand era mica, pe care a pastrat-o, amintindu-i de importanta familiei si a iubirii din familie. Astfel, Mano a crescut, a infiintat o firma si a creat o gama exceptionala de papusi.

Fenomenul Bonikka s-a raspandit ulterior in 8 tari, castigand numeroase premii, papusile devenind prietene cu mai mult de 350.000 de copii din intreaga lume.

In acest sens, Bonikka a stabilit o alianta cu Viharamahadevi Center for Child Development Center, un orfelinat situat in imediata apropiere a fabricii principale din Biyagama, Sri Lanka. Este o organizatie non-profit care vine in sprijinul satisfacerii nevoilor fetelor între 5 si 18 ani (furnizare de hrana, locuinta si imbracaminte pentru copilele aflate in ingrijirea lor). Cumparand o jucarie Bonikka, contribui la sprijinul acordat acestei comunitati. La fiecare achizitie, o parte este donata pentru a subventiona cheltuielile de intretinere a fetelor adapostite si ocrotite de acest centru.

Bonikka  este o marca apreciata in intreaga lume si  respecta mediu inconjurator, materialele folosite sunt naturale.

Jucaria este certificata non toxic, nu contine BPA, Ftalati si PVC.

Atentionari: ca orice jucarie pentru bebelusi, a se utiliza doar sub stricta supraveghere a unui adult. Verificati de fiecare data jucaria, daca observati defectiuni nu o mai lasati la indemana copiilor. Indepartati orice parte a ambalajului inainte de inmana jucaria copilului, ambalajele si etichetele nu constituie parte a jucariei. Pastrati si respectati instructiunile de curatare si intretinere.

Acest produs respecta sau depaseste standardele de calitate in vigoare europene EN71 si cele ale Statelor Unite ale Americii si Canadei ASTM F963.

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii pentru Bonikka Papusa Cat Bellamy 7456

Recenzii totale (0)
click aici pentru a adăuga recenzie pentru acest produs.


Produse asemănătoare

Bonikka Papusa Katy 40 cm 5168
Bonikka Baby Girl 6202-1

Bonikka Baby Girl 6202-1

P..

141,00 Lei

Bonikka Papusa Kelsey 7453
Bonikka Papusa Luca The Fox 7457
Bonikka Papusa Marcella 7458
Bonikka Papusa Megan 7451

Bonikka Papusa Megan 7451

M..

167,00 Lei

Bonikka Baby Boy 6202-2

Bonikka Baby Boy 6202-2

P..

141,00 Lei